Allié söker kontorskoordinator

Är du serviceinriktad, positiv och tycker om att hålla ordning och reda? Är du dessutom sugen på en arbetsplats med familjär stämning och härlig framåtanda? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss.

Vilka är Allié?

Advokatfirman Allié är en boutiquebyrå med fokus på fastighetsbranschen. Våra klienter består i huvudsak av fastighetsbolag, entreprenadbolag, förvaltningsbolag och fastighetsexploatörer. Vår målsättning är att leverera rådgivning i toppklass inom det fastighetsrättsliga området och samtidigt tillgodose fastighetsbranschens behov av en modern juridisk rådgivare. Vi arbetar i en öppen organisation utan interna hierarkier.

Byrån består för närvarande av åtta advokater och två biträdande jurister. Vårt kontor ligger i nybyggda Brick Studios på Masthuggskajen.

Vem söker vi?

Vi söker nu en person som vill jobba brett med de uppgifter som förekommer på byrån och som inte rör juridik. För rätt person ser vi också ett behov av administrativ hjälp i klientrelaterade ärenden.

Personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och kvalifikationer. Vi ser gärna att du har en god språkhantering och viss erfarenhet av enklare ekonomihantering, fakturering och administration – men rätt personliga egenskaper kan läka de flesta erfarenhetsluckorna.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Allié kommer du få arbeta på en arbetsplats med högt i tak, familjär stämning och en avslappnad atmosfär. Arbetsdagarna kommer bestå av varierande uppgifter – allt från fakturering och leverantörskontakter till att ordna event, hantera inköp och hjälpa till i klientrelaterade ärenden där det finns passande uppgifter. Den exakta arbetsbeskrivningen kommer kunna utformas i dialog och förändras över tid – allt efter dina förmågor och preferenser.

Varför ska du välja Allié?

Allié är en mindre arbetsplats där du snabbt blir en del av verksamheten. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och strävar efter att vara en av de allra mest specialiserade och kompetenta aktörerna inom våra verksamhetsområden. Samtidigt som vi har höga ambitioner vad gäller professionalism och kvalitet är vi måna om att behålla en trevlig arbetsplats där alla trivs och har en behaglig arbetssituation.

Vill du bli en av oss?

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@allie.se. Sista dagen för ansökan är den 22 oktober 2023.

Kontakta Anton Melander på 0735-16 47 86 eller anton.melander@allie.se om du har frågor om Allié och vad vi kan erbjuda dig.